Doe mee met de Santa Run funrun  in Hellevoetsluis op zaterdagavond 14 december 2019

Santa Run funrun. Kom op zaterdag 14 december 2019 naar De Vesting, want dit jaar organiseert de Rotary Club Hellevoetsluis alweer voor de zesde keer de Santa Run. Ook dit jaar lopen we door de Vesting Hellevoetsluis. Daar wil je natuurlijk bij zijn want het belooft weer een groot spektakel te worden!

Goede doel. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan de Stichting Ambulancewens en deelnemende verenigingen in Hellevoetsluis.

Programma. Verzamelen voor het Barbiertje op het Barbierplein vanaf 16.00 uur.  Het Barbierplein is dan omgetoverd in kerstsfeer met muziek en de Kerstman. Borrelen en de verkoop van erwtensoep, broodjes worst en glühwein. Tijdens de lampionnenoptocht voor kinderen die start om 18.30 uur is er vanaf 18.50 een optreden van het demonstratieteam van RI-JO. Om 19.00 is er een flashmob en de swingende warming-up voor de Santarun. De start is om 19.15  uur. Na de santarun is er muziek en vertier op het Barbierplein.

Inschrijving via deze website. Deelname kost 10 euro per deelnemer. Daarmee doe je mee aan een fantastisch evenement in kerstsfeer, steun je het goede doel en krijg je een kerstmannenpak (met baard!) en startnummer, een medaille en een gezonde aardigheid bij de finish! Ná betaling via iDeal krijg je een afhaalbewijs, waarna je jouw pak en startnummer een week van tevoren kunt ophalen bij de afhaalpunten.

Inschrijving via je vereniging. Ben je lid van een vereniging in Hellevoetsluis schrijf je dan daar in en ontvang je kerstmannenpak met verlichte muts helemaal gratis. Je club profiteert ook! Voor elke gefinishte ingeschreven loper van de vereniging gaart er 10 euro naar de clubkas. Van je club ontvang je een voucher om op zaterdag 14 december vanaf 18.00 uur je pak op te halen bij de kraampjes op het Barbierplein voor het Barbiertje. Het Santapak gaat over je eigen kleding heen.

Sponsoring. Wilt u sponsoren? Laat u ons het even weten via leona@lboomstra.nl , er wordt dan snel contact met u opgenomen.

Afhaalpunten. Vanaf 1 week voor aanvang kunt u de pakken die via deze website besteld zijn afhalen bij de volgende afhaalpunten:

• Primera Bakker, Struytse Hoeck 38 Hellevoetsluis
  • Scooter Boutique, Moriaanseweg West 62  Hellevoetsluis

Parcours. Startpunt is voor het Barbiertje op het Barbierplein.

100% voor het goede doel