Goede doel

De opbrengst van de Santarun Hellevoetsluis 2019 komt ten goede aan de Stichting Ambulance Wens

Nog één keer er samen op uit…

Onze missie

De missie van Stichting Ambulance Wens is om iedere terminale bedlegerige patiënt die aandacht te geven die hij/zij verdient, zodat de patiënt niet hoeft te overlijden zonder dat één laatste wens is gerealiseerd. Door het meemaken van deze gebeurtenis kan er wellicht voor de patiënt zelf en diens omgeving weer een beetje licht komen in die laatste dagen.

Echter omdat er maar één wens de laatste kan zijn en we die graag aan iedere patiënt gunnen helpen we iedere patiënt maar één keer!

Dat is wat wij willen bereiken. Levenskwaliteit toevoegen aan die laatste periode, zodat een klein deel van de ellende even opzij gezet kan worden.

Stichting Ambulance Wens heeft vijf Mercedes Vito’s en één Mercedes sprinter. Deze ambulances zijn zo ontworpen dat de patiënt vanuit de ambulance gewoon naar buiten kan kijken door geblindeerde ramen. Daarnaast is er een elektrische brancard aanwezig met een speciale matras waardoor de patiënt heel comfortabel vervoerd wordt.

Klik op  Ambulancewens voor de informatiefolder in een nieuw tabblad

Klik op Website voor uitgebreide informatie of aanmelding